7 tips til hiking for begyndere

1. Find en gruppe eller klub til at hike med

Den hurtigste måde at blive en god hiker er at vandre med andre mennesker, fordi det er sjovt og motiverende. Hvis du bor på Atlanterhavskysten er der mange regionale kapitler i Appalachian Mountain Club, der fører hyppige vandreture du kan deltage. Det samme gælder med Washington Trails Association og Sierra Club på vestkysten og i hele landet. Meetup.com er også en enorm sted at finde lokale vandreture grupper, møde folk, gøre vandreture venner, og planlægge dine egne vandreture eventyr.

2. Hike en gang om ugen i en skov eller park

Dag vandreture kræver øvelse og konditionering, hvis du ønsker at bygge op til mere anstrengende og udfordrende vandreture. Prøv at vandre mindst en gang om ugen på en lokal park, enten af ​​dig selv eller som del af en gruppe. Du vil udvikle dine fodarbejde færdigheder, få praksis planlægning vandreture, afprøve nye redskaber, og opbygge din fysiske udholdenhed. Det er ligegyldigt hvor du vandre, så længe du vandre. Gør det nemt for dig selv og finde en dejlig park med et par stier, der er ikke en stor afstand fra dit hjem. Hvis du holder den barriere for at gå lav, er du mere tilbøjelige til at gå.

3. Husk at få nok vand

Begynder vandrere ofte ikke bære nok vand på vandreture. Planlægger transporterer ca. 1 liter for hver to timer, selv om dette kan variere baseret på tid af året, vejrforhold, dit tempo, kropsvægt, og vanskeligheden ved en vandretur. At lære, hvor meget vand du har brug for i disse forhold er en vigtig færdighed, så vær opmærksom på, hvad din krop har brug for.

4. Find det rigtige fodtøj

At finde komfortable fodtøj, der ikke forårsager vabler kan tage dig et stykke tid. Fokus på at finde støvler eller sko, der arbejder for dig i stedet for at sætte op med dem, der gør ondt eller passer dårligt. Vær tålmodig og holde prøver dem, indtil du ringer i fodtøj, der virker. Alles fødder er forskellige. Støvler, mids eller trail løbere: det er ligegyldigt hvilken du vælger. De er alle har fordele og ulemper.

støvler

5. Klæd dig ordenligt

At lære at klæde sig som et løg, eller lagdeling, er en vigtig fugt ledelse og varmeregulering færdighed for vandrere til mester. Alles stofskifte er anderledes, så prøv forskellige base-lag, mellemlag, isoleringslag, og skaller, indtil du udvikle et system, der virker for dine behov i de fleste tre årstider. Tip: iført mange tynde lag giver dig bedre kontrol over temperatur regulering end integrerede komponenter beklædningsgenstande.

hiking

6. Efterlad din gåtur for dagen til en ven

Når du tager en vandretur ved dig selv eller i en gruppe, efterlade en tur plan med en betroet venner eller slægtning, der detaljer hvor du skal hen, stier eller rute, du har planer om vandreture, hvor man’ ve parkeret bilen, når du forventer at være retur, og hvem de skal ringe til, hvis du er forsinket. Korte vandreture eller lang: dette er en meget vigtig tur forberedelse skridt.

7. Lær at læse et topografisk kort

Lær terræn-til-map forening, så du kan identificere de landskabsformer, du ser udendørs for at finde din position på et kort. Dette er en endnu mere grundlæggende færdighed end at bruge et kompas og en, som du vil bruge langt oftere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *