7 tips til at overnatte i et telt

De fleste mennesker er vant til at sove indendørs med total ro, et bjerg af puder og en stor blød seng.

Camping kan du tilbringe natten i fjerntliggende steder og tage en pause fra disse luksuriøse bekvemmeligheder i hjemmet. Og så stor som det føles at være udendørs, er det meget sværere at nyde dig selv uden en god nats søvn. Næste gang du sover i et telt, kan du tage disse tips med dig.

1. Få det rigtige liggeunderlag

Der er en række af strøelse muligheder for telt camping. Uanset produkt, du vælger sørg for at det packs lille og pustes komfortabelt. Det holder dig væk fra den hårde jord og giver dig frihed til at justere fasthed. Hvis du er bil camping, er det altid rart at bringe en ekstra æg kasse rullemadras til at smide over din camping pad for ekstra komfort.

Hvis du kan passe en lille backpacking pude ind med alt dit grej, så gør det. Puder kan gøre hele forskellen, når det kommer til at bo lunt i dit telt. Du kan også fylde ekstra tøj inde i en T-shirt til en improviseret pude, men det kan kræve hyppig bankes.

2. Administrer din støj

Nogle campister elsker at lade naturens lyde luller dem til at sove, mens andre ikke kan stå kvidren og hvine af bugs hele natten. Løsningen: blokere støj eller drukne det med noget mere behageligt.
Ørepropper er et must for lys sveller. De er ekstremt lille, billig og til engangsbrug. Pak dem, når du planlægger at sove et nyt sted.

Udover at sove i et telt ved siden af ​​havet, er der andre måder at skabe hvid støj. Nogle enheder, herunder smarte telefon apps, afspille lyde, der gør du føler at du sover ved siden af ​​en fredelig rislende bæk.

3. Styr temperaturen

Selv om sommeren, kan natten få koldt i ørkenen, især ved højere stigninger. Spejder ud din destination vejr rapport forud for tid og sørg for din sovepose er lavet til den rette temperatur. Hvis du er usikker, kan sovepose liner tilføje op til 25 grader af varme.
En måde at holde hyggelig på kolde nætter sover i et telt er den varmedunk trick-koge noget vand og forsigtigt hæld det i en plastik, der kan forsegles vandflaske, luk låget stramt og holde det i din sovepose før rammer hø. Dette vil få posen pæn og Toasty til når du er klar til at kravle i. Eller du kan holde det i der, mens du sover.

camping telt

Hvis du er bekymret for at blive for varm natten, lå oven på din sovepose eller endda droppe teltet for en simpel myggenet (advarsel: ikke regn bevis).

4. Kør dig helt træt

Sove i et telt er meget bedre efter en hel dags vandring, fiskeri, padle eller træde i pedalerne, end hvis du bare sidde omkring lejrbålet spise hotdogs hele dagen. Planlægger i at sove tidligt, da der er mindre at gøre udendørs, når solen går ned, og gå i seng opbrugt.

5. Forbered placeringen af jeres telt

Du vil ikke være meget behageligt, når alle de beboere og gear glider ind et hjørne af teltet hele natten. Det vil heller ikke føle sig godt i dit blod-skyndte kraniet, hvis du sover med fødderne hævet over hovedet. Pitch dit telt på en plan overflade og arrangere dine ting at holde dig fra at glide rundt hele natten.

telt i det fri

6.Forbliv ren

Selv mens roughing det, holde dig så frisk som muligt. Ingen kan lide at sove et telt med en person, der lugter som stier, de hiked den dag. Brug en sok eller bandana til svamp bad i en bæk eller vand kande, eller medbringe nogle baby vådservietter. Ikke at mentiaon du sover meget bedre, når du ikke holder sig til dig selv.

7. Hold det tørt

Sove i et telt er den værste, når du er halvt i en pøl af vand. Må ikke risikere det og bringe en vandtæt tarp når camping. Tarps kan gøres til en baldakin, der anvendes som et footprint under dit telt til at holde vandet i at sive gennem sømmene, og kan endda blive kastet over toppen af ​​teltet for ekstra beskyttelse regn. Camping er aldrig sjovt, når du er konstant våd, så forbliver tørre enhver pris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *