Oplevelser for livet

At rejse er at opleve. At opleve er at udforske nye hjørner af verdenen som man endnu ikke har været bevidst om før. Storbyer, badeferie og friluftsture er alle nogle oplevelser der vil mærke en, på hver sin måde. I stedet for at vægte materialistiske ting højt, såsom biler, mobiltelefoner og tasker, burde man i stedet fokusere på de oplevelser man kan bevidne. De oplevelser der giver et større indblik på verden, kultur, sprog, politik og samfund. Så mange forskellige dele af verdenen som alle er unikke og specielle. Hvem ville ikke elske at rejse væk fra den travle og velkendte hverdag?

Men rejsen behøver nødvendigvis ikke at starte udefra. Man kan starte rejsen hjemmefra og opbygge ens drømme. Rejsen om det hus man altid har ønsket sig, eller den indretning man altid har drømt om. Drømmen om den store have med det strålende grønne græs og de velstående fliser, der komplimenterer huset lige som man vil have det. At indrette sit eget hus som det behager en. Mange tænker ikke på hvad de små forskelle, som fx fliser, kan gøre ved ens hus, men det giver faktisk en kæmpe forandring. En forandring man måske lige havde brug for! Gennem ens rejse med at dekorere og opbygge ens hus som man lige vil have det, giver en følelse af fornøjelse og tryghed.

Vi starter alle fra et punkt af. Et er at sige at man vil rejse, noget andet er at gøre det. Det er jo nemmere sagt end gjort! Men, måske er det en god idé at have det i mente? Måske man ikke burde købe den dyre parfume og så spare sammen til en oplevelse for livet? Eller også kan man tage sagen i egen hånd og starte rejsen i hjemmet. Måske man lige mangler de sidste par fliser der sætter prikken over i’et i ens have? Hvem ved, livets rejse er uforudsigelig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *